Főoldal » 2012 » Augusztus » 11 » Nyitás!
23:09
Nyitás!
Kedves megmaradt vagy újonnan érkezett olvasók!

Korábban sok blogos írásomat olvashattátok (összesen ötöt, már ami a befejezettnek számító műveket illeti). De most nem is ez a lényeg... Egy éves szünetre eltűntem, természetesen ez idő alatt sem tétlenkedtem. Megírtam egy regény, ami jelenleg is a kiadónál van, bár már nem is fűzök hozzá igazából sok reményt. De ezt is hagyjuk...
A lényeg, hogy úgy érzem, újra képes vagyok blogra írni, és minden vágyam az, hogy tényleg meg is tegyem. Úgyhogy létrehoztam ezt a weboldalt, ami jelenlegi írásaimnak, és novelláimnak ad helyet.

A korábbiak közül úgy döntöttem, hogy az egyik írásomat -ami szerintem megérdemli, hogy foglalkozzak vele - megpróbálom új köntösbe bújtatni, talán hosszabbá tenni, és talán más véget adni neki, bár ez még egyelőre csak tervezett. Ez az írásom pedig az Árnyak közt.

Fogok feltenni az "Írásaim" részbe novellákat, leendő regények tartalmait, esetleg meglévő részeket, és ha valamelyik tetszik, azt talán lehet majd sürgetni.

A "Letöltések" részbe szándékozom a letölthető írásaimat feltenni, természetesen csak akkor, ha már teljesen befejezettnek vagy átnézettnek minősülnek.

A "Fórum" rész pedig két külön fórumra van osztva. Van egy, ami az írásokkal kapcsolatos, és van egy, ami a honlappal. A chates hirdetések elkerülése végett itt hoztam létre egy Hirdetések fület, ahol bárki nyugodtan hirdethet, de ha kérhetem akkor írós blogokat.
Banner- vagy linkcserét is szívesen fogadok!

Azt hiszem, nagyjából ennyi lenne. Ha az oldallal észrevételek vannak, akkor szintén a Fórumba vagy a Vendégkönyvbe kérem az észleléseket, de privát üzenet formájában is fel lehet velem venni a kapcsolatot a "Kapcsolat" fül alatt.

Azt hiszem, hogy ennyi lenne. Lehet, hogy túl sok dolgot mondtam most el így hirtelen, és olyan dolgokat is, amik esetleg magtól értetődőek, de úgy gondolom, hogy jobb az alaposság. :)

Nos, mostanra azt hiszem mindenki megunta ezt a kis bevezetőt, úgyhogy:

    

Angyal (Kim H. Angel)
Megtekintések száma: 790 | Hozzáadta:: Angyal | Címkék (kulcsszavak): Bevezető | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]