Sziasztok!

Mint láthatjátok, nem voltam tétlen mostanában. Új külsőt adtam az oldalnak, remélem, hogy mindenki jól tud majd rajta olvasni a későbbiekben, és nem lesznek színproblémák. :D

Nyílt az oldalnak egy új része, a "Galéria". Még az este folyamán teszek fel két általam készített borítóképet, hogy legyen valami fogalmatok arról, hogy majd mi is fog jönni szeptember elseje után.

Eleinte lehet, hogy csak novellákkal és kisebb írásokkal tudok majd szolgálni, de majd jönni fog lassacskán az a történet is, aminek a Galériába fel fog kerülni egy kis képi előzetese.

Hogy valamit tudjatok róla: a cím ellenére nem tiniregény lesz, és még mielőtt valaki azt hinné, ho ... Tovább »
Megtekintések száma: 90 | Hozzáadta:: Angyal | Dátum: 2012-08-24 | Hozzászólások (0)

Kedves megmaradt vagy újonnan érkezett olvasók!

Korábban sok blogos írásomat olvashattátok (összesen ötöt, már ami a befejezettnek számító műveket illeti). De most nem is ez a lényeg... Egy éves szünetre eltűntem, természetesen ez idő alatt sem tétlenkedtem. Megírtam egy regény, ami jelenleg is a kiadónál van, bár már nem is fűzök hozzá igazából sok reményt. De ezt is hagyjuk...
A lényeg, hogy úgy érzem, újra képes vagyok blogra írni, és minden vágyam az, hogy tényleg meg is tegyem. Úgyhogy létrehoztam ezt a weboldalt, ami jelenlegi írásaimnak, és novelláimnak ad helyet.

A korábbiak közül úgy döntöttem, hogy az egyik írásomat -ami szerintem megérdemli, hogy foglalkozzak vele - megpróbálom új köntösbe bújt ... Tovább »
Megtekintések száma: 486 | Hozzáadta:: Angyal | Dátum: 2012-08-10 | Hozzászólások (0)