Főoldal » 2012 » Augusztus » 24 » Új kinézet és infók
00:40
Új kinézet és infók
Sziasztok!

Mint láthatjátok, nem voltam tétlen mostanában. Új külsőt adtam az oldalnak, remélem, hogy mindenki jól tud majd rajta olvasni a későbbiekben, és nem lesznek színproblémák. :D

Nyílt az oldalnak egy új része, a "Galéria". Még az este folyamán teszek fel két általam készített borítóképet, hogy legyen valami fogalmatok arról, hogy majd mi is fog jönni szeptember elseje után.

Eleinte lehet, hogy csak novellákkal és kisebb írásokkal tudok majd szolgálni, de majd jönni fog lassacskán az a történet is, aminek a Galériába fel fog kerülni egy kis képi előzetese.

Hogy valamit tudjatok róla: a cím ellenére nem tiniregény lesz, és még mielőtt valaki azt hinné, hogy a filmet akarom újra megírni, akkor előre elmondom, hogy nem. A filmben nem voltak természetfeletti lények. :D De majd megértitek Ti is, hogyha megnézitek a képeket.

Más változás is történt, nem csak az új külső.

Az Írásaim, Letöltések és Fórum részeket regisztráció függővé tettem. Akinek már van ucoz fiókja, az pár kattintással be tud lépni, akinek pedig még nincs, szintén tud pár perc vagy pár pillanat alatt regisztrálni az oldalra. Így tudom, hogy hányan vagytok és a beállítások szerint a hozzászóláshoz így már nem kell biztonsági kódot beírni.

Azt hiszem, hogy mára ennyi lenne. Szeptember elején még teszek ki egy posztot arról, hogyan is képzelem el az oldalra való írásaim felrakását, és a facebookos oldallal is szeretnék valamit kezdeni, mert szegényke csak parlagon hever. Ami - szerintem - nem jó, és nekem így nem tetszik. :)

Jó éjszakát mindenkinek : Kim H. Angel (Angyal)

ui.: Most jutott eszembe, hogy a névváltozásról senkinek sincs halovány sejtése sem. Ha kíváncsiak lesztek/vagytok, akkor majd erről is írok egy kis üzenetet. :)

uui.: Apróbb technikai malőr következtében a Főoldal bejegyzéseit újra kellett raknom. Remélhetőleg holnap már minden okés lesz, és az idegeim is lenyugszanak. :)
Megtekintések száma: 353 | Hozzáadta:: Angyal | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]