Főoldal » 2012 » Szeptember » 24 » Tudom, késtem, de azért kérnék valamit...
17:10
Tudom, késtem, de azért kérnék valamit...
Sziasztok!

Tudom, hogy késtem az új írás felrakásával, és talán nem ezt vártátok, de nem tudom megígérni, hogy minden héten új fejezettel rukkolok elő az épp aktuális történetből, lehet, hogy ilyen rövid kis történetekkel foglak benneteket "meglepni", mint a Védtelenek.
De nem ez a lényeg...
Hanem az, hogy 8, ismétlem nyolc ember olvasta már el, de egy fia kritikát nem kaptam, és ez eléggé bánt. Októberig-novemberig várok, hátha változik valami... Ha nem, akkor lehet, hogy egy időre megint abbamarad a netes publikálás.
Szeretek írni és szeretem csinálni, de az, hogy nincs visszajelzés semmire, na az már elveszi a kedvem. Így is néha hányingerem van az egész életemtől, a sulitól és mindentől, de akkor is csinálom és még ezt is igyekszem írni, mert reménykedem, hogy legalább ez az örömöm megmarad az életben, hogy kapok visszajelzéseket.

Ennek érdekében visszaváltoztattam a jogokat. Ahhoz, hogy valaki olvasni tudjon, nem kell regisztrálnia, csak ahhoz, hogy egyben le tudja tölteni az általam írt dolgokat.
Azt pedig nem akarom, hogy kritikához legyen kötve az új fejezet, mint máshol, mert akkor úgy érezném, hogy kötelezően megkötlek benneteket. Én csak arra kérek mindenkit, hogy ha érdemesnek tart rá, akkor dobjon meg pár szóval, esetleg negatívakkal vagy pozitívakkal. Szívesen veszem a véleményeket akár e-mailben, akár a fejezetek alatt. Szóval, a lehetőség adott, a kérdés már csak az, hogy éltek-e vele :)

De azt hiszem cserébe, hogy foglalkozom azzal, hogy megírom a fejezetet és esetleg ti kikapcsolódásként elolvassátok, én is megérdemlek egy percet az életetekből.

Ennyi lenne :)

Jó hetet kívánok mindenkinek!

Kim H. Angel
Megtekintések száma: 642 | Hozzáadta:: Angyal | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]