Főoldal » 2012 » Szeptember » 3 » Menetrend az elkövetkezendőekre
22:14
Menetrend az elkövetkezendőekre
Sziasztok!

Természetesen nem busz menetrendről van szó :D

De hogy rátérjek...
Elgondolkodtam azon a napokban, hogy vajon miért nem lájkolják csak páran a facebookos oldalamat, és arra jutottam, hogy talán az lehet a probléma, hogy valaki nem szeretné, hogyha megjelenne neki, hogy lájkolt egy "Angyal" nevű oldalt.
A dolog kikerülése érdekében - hogyha igényelitek (kommentben kellene rá reagálni vagy e-mailben) - csinálnék egy zárt csoportot, amibe - természetesen - ha jelentkezik valaki, akkor simán bekerülhet, de az ott írt postokat stb. csak az oldal résztvevői láthatják. Így mindenki gond nélkül informálódhatna a frissekről, az ismerőseit is nyugodtan meghívhatná, hogyha tetszik másoknak is az, amit csinálok, és kötetlenül lehetne beszélgetni vagy nekem kérdéseket feltenni. Esetleg regények véleményezését vagy bétázást, képszerkesztést is szívesen csinálnék. Egy bétázás vagy 1-2 fejezet véleményezése nem telik sok időbe, annyi idő alatt simán pihenhetek :)
Nem tudom, hogy mennyire szeretnétek a dolog megvalósulását, én nyitott vagyok :)

Másrészt gondolkoztam, hogy ha valaki túl bonyolultnak találja az oldal felépítését, akkor csinálok egy külön oldaltérképet, amiben mindent leírok és mindenhez odateszem a linkeket, hogy könnyebben elérhetőek legyenek (bár szerintem nem bonyolult még egyelőre az oldal kezelhetősége, ez maximum a későbbiekben okozhat problémát, de akkor majd megpróbálok alakítani a dolgokon).
Vagy szeretnétek vissza a blogos megoldást? Én itt otthonosabban érzem magam, de akár arról is lehet szó, hogy csinálok egy blogot, ahol minden itt lévő tartalom elérhető lesz, csak linkekről, és a linkek ide mutatnak. Az is egy oldaltérkép lesz, csak az egy blogos oldaltérkép, aminek lehettek a rendszeres olvasói stb. Nos? Én több opciót is felajánlok, és másabb megoldásokat is szívesen veszek.

A másik: gondolva azokra, akik talán nem szeretnek online olvasni, pdf formátumban elérhetővé teszem az oldalra feltöltött tartalmakat, mint például már most elérhető a feltett Prológusa az Utóirat: Vámpírbarátnő lettem I. - 10 dolog, amit szeretek benned c. írásomnak.
Minden egyes friss fejezet után ezt a feltöltést fogom szerkeszteni és frissíteni, tehát majd ugyan erről az oldalrészről lehet letölteni, nem csinálok minden egyes fejezetnek új bejegyzést.

Egyelőre ennyi lenne. Vagyis nem... Annyit kérnék, hogy a kedvemért a későbbiekben legalább kicsit aktívkodjatok. Nem jó látni, hogy a postot esetleg 10-20 ember olvasta, de egy fia kommentet sem kapok hozzá, hogy mit szóltok mindenhez.

Még valami... Utolsó éves vagyok, nyelvvizsgát szeretnék tenni még decemberben és három szóbeli érettségi áll előttem, plusz négy írásbeli majd (magyar, töri, matek, biosz). Igyekezni fogok heti szinten valami kis frissel előrukkolni. Lehet, hogy az Árnyak közt egy átírt fejezetével, hogyha kevés időm lesz, ha több, akkor valami kis novellával, vagy az éppen futó regény egy új fejezetével, mikor mihez lesz hangulatom/kedvem. Remélem, hogy megértőek lesztek velem ilyen szempontból. Ha nem is lesz több, havi 2-3 frisst mindenképp szeretnék elérhetővé tenni számotokra.

Remélem, hogy ehhez már kapok valami reakciót. :)

Kim H. Angel
Megtekintések száma: 675 | Hozzáadta:: Angyal | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 2
2 Angyal  
0
Kedves Zsanna40!
Köszönöm szépen, hogy megtiszteltél a kommenteddel smile
Egyébként melyik javaslatomra gondolsz? A zárt csoport, az oldaltérkép, vagy esetleg mindegyikre? Bár szerintem a csoportot mindenképp megvalósítom, hátha ez a problémája a legtöbbeknek, hogy "ciki" ilyen oldalakat kedvelni és ilyen oldalakon hozzászólásokat írni, mert látják a többiek az üzenőfalon.
Az írással kapcsolatban: szeretek, sőt imádok írni. Azt nem mondom, hogy a legjobban, de tényleg igyekszem javítani az írásaimon, fejlődni és gyorsan hozni az új dolgokat. Ha pedig kommentet kapok, az külön öröm, mert az még többre sarkall.
Remélem, hogy ha csak egy kicsit is, de tetszeni fognak az írásaim, és sokáig olvasóm leszel smile Nagyon várom a véleményed!
Üdv, Angyal

1 zsanna40  
0
Kedves Angyal,
Most talaltam az oldaladra, nekem tetszik az otlet, amit a Menetrend bejegyzesedben teszel. Nem olvastam meg el az irasaidat, de a napokban legkesobb a hetvegen elolvasom es igerem, hogy fogok Neked irni arrol mi a velemenyem. Nagyon tiszteletremelto, hogy annyi tanulnivalo es a sok viszga mellett az irassal is foglalkozol es nekunk, akik olvassuk az irasaidat meg kell tisztelnunk Teged, hogy visszajelzest kapj tolunk! Egyebkent en nagyon sokat olvasok es mostanaban a neten keresem a fiatal irok blogjait, mert remek munkakat talalok, igen szinvonalas novellakat es regenyeket olvastam mar ezeken a blogokon. Kitartast kivanok Neked, hamarosan jelentkezek!

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]