Főoldal » Cikkek » Regények » 10 dolog...

10 dolog, amit szeretek benned - Prológus
Tartalom
Egy nő...
Egy tízes lista...
Angela Hobson nem is hitte volna, hogy a sok félresikerült randi után végre talál magának egy férfit, aki nem tökéletes, de vállalja a hibáit – amik a lány szerint igazából nem is léteznek. Viszont - bár ő nem tudta - a kiválasztott férfi titkai mélyebbre nyúlnak, mint azt ő maga, vagy bárki is hinné...


Prológus

Feladó: Angela Hobson <antitelephonist@gmail.com
Címzett: Kelly Abott <sweetdreams91@gmail.com>
Tárgy: A tékozló leány megtért

Kedves Kelly!

Sajnálom, amiért az elmúlt időszakban nem reagáltam kellőképpen az e-mailjeidre, és remélem, hogy a hajad és a körmeid is túlélték az előző heti megpróbáltatást. Még mielőtt azt mondanád, hogy köszönik szépen, a hajszálaid és a körmeid is jól vannak, közlöm veled: tudom, hogy milyen stresszelős vagy.
És igen, szégyellem is magam miatta, hogy hagytam, hogy aggódj értem. Legalábbis a leveleid egy részéből ezt szűrtem le – a másik felében viszont a velem történtekről álmodoztál és faggatóztál, és azt kell, hogy mondjam, helyesen.
Még mielőtt belevágnék a történetbe, a telefonomra is rátérek: egy sajnálatos baleset következtében vízbe fúlt és még nem vettem újat. Nem telt le a gyászidőszak.
De térjünk a lényegre! Hol is kezdjem… Azt hiszem, illene a legelején. Mivel szeretek mindent résztelesen kifejteni – és te is szeretsz mindent részletesen megtudni –, amennyire tudom, teljes pontossággal megírom a történetet. Talán Ő is fog néhol beleszőni pár dolgot, biztosra még nem tudom megmondani.
És, hogy ki Ő? Az a férfi, akiről a legutóbbi tízes listám szólt. Tudom, hogy te unod már ezt a listás dolgot, de nem tehetek róla. Ez ugyan olyan dilim, mint a mobiltelefon gyászidőszaka.
Ó… Bocsánat, de sajnos mennem kell.
Viszont ígérem, hogy holnaptól minden nap (vagy minden második nap, teendőim sűrűségétől függően) kapni fogsz tőlem egy e-mailt, amiben leírom korábbi üzeneteim magyarázatát.
Addig is puszi neked! Engem vár a lovagom!

Angie

Kategória: 10 dolog... | Hozzáadta:: Angyal (2012-09-03)
Megtekintések száma: 177 | Hozzászólások: 2 | Helyezés: 5.0/1
Összes hozzászólás: 2
0 Spam
2 Angyal  
Szia!

Igen, tudom, hogy ez egyelőre nem valami sok, de a héten/jövő héten igyekszem feltölteni az első fejezetet vagy legalábbis annak egy részét. Ha nagyon hosszú lesz, akkor ketté fogom szedni, és egyik felét akkor teszem fel, amikor készen lesz az egész, a másikat pedig pár napra rá smile

Köszi, hogy írtál smile
Angyal

0 Spam
1 Hajni  
Hello!
Kár, h sietnie kellett.... happy
Szívesen olvastam volna még. Igazából ennél többet most nem tudnék hozzáfűzni, hisz még nem sokat árultál el az egész történetből.
Üdv: Hajni

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]