Főoldal » 2012 » Október » 22 » Élek, új facebook csoport, frissítés infó, szavazás.. szóval sok dolog :)
19:51
Élek, új facebook csoport, frissítés infó, szavazás.. szóval sok dolog :)
Sziasztok!

Nos, itt ez a pár napos szünet, utána pedig jön az őszi szünet... Tehát volt időm és lesz időm írni és tervezgetni :)
Készítettem egy csoportot, ami zárt, tehát akárki csatlakozik hozzá, külső szemlélő nem láthatja meg a tevékenységét a csoportban. Reménykedem benne, hogy az erőfeszítés nem hiábavaló, és sikerül megmarad és új olvasóimat egy helyre terelni. Szeretnék esetleg könyveket vagy filmeket kivesézni veletek, ha pedig írók is akadnak köztünk, egymás fejezeteit is meg lehetne beszélni a csoportban és nyugodtan lehetne hirdetni saját írásokat, ilyesmi. Nem szabok határt semminek (oké, azért egymás szidásának és a káromkodásnak igen), ezért remélem, hogy sokan csatlakoztok, olyanok is, akik eddig nem csatlakoztak az oldalamhoz.
Itt az elérhetőség:

Ez a kép egyébként a csoport fejléce.
A mai napon szintén ebbe a csoportba teszek fel a heti frissből egy kis részletet, amolyan kedvcsinálónak, és akinek esetleg nem tetszene a történet írási módja, annak előre szólok, hogy jövőhéten hozok egy merőben másabb történet Prológust, és szeretnélek majd megkérni benneteket, hogy szavazzatok rá, hogy melyik történetet szeretnétek. Mindkettőt be fogom fejezni mindenképp, a kérdés az, hogy melyik élvezzen előnyt, vagy esetleg a kettő párhuzamosan fusson-e.

Egyelőre ennyi lenne. Szóval, a lényeg: kérlek, csatlakozzatok a csoporthoz, a héten felkerülő fejezethez majd hagyjatok egy-két kritikát számomra, és teljen jól a hetetek és az őszi szünetetek! :)
Kim. H. Angel
Megtekintések száma: 748 | Hozzáadta:: Angyal | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]